Winterstage Malaga 2015 (Nederlands)

31/01/2015 18:23

DIETGER MAAKT ZICH KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN...

Na 2 weken stage met John van de Berk in Spanje, had Dietger vandaag zijn laatste training in El Viso, te Malaga. Vandaag was het vooral een training op het oefenen van techniek en bochtenwerk. Morgen heeft DD rustdag en maandagavond keren ze huiswaarts naar het koude België.

Dietger vond het een zeer leerrijke stage, waarin hij veel op techniek heeft getraind, die hij later dan in snelheid heeft kunnen toepassen. De eerste week van de stage hebben ze geluk gehad dat er wat regen viel, waardoor de parcours in perfecte staat lagen. De sfeer van de groep zat ook heel goed, waardoor de stage ook aangenaam werd en Dietger met een goed gevoel op de motor kon stappen. Door de andere snelle piloten die ook in Malaga aanwezig waren, heeft DD ook veel kunnen opsteken.

Naast het trainen met de moto 6 dagen in de week, is Dietger ook nog gaan fietsen en zwemmen als andere trainingen. Sommige dagen trokken ze met hun alle naar een Supercross Circuit, wat ook een nieuwe belevenis was voor DD. " Het is leuk om aan nieuwe dingen deel te nemen, want in België hebben we helaas de kans niet om aan supercrossen deel te nemen." vertelt  Dietger ons.

De komende week verblijft Dietger in België en aan het einde van de week vertrekt hij terug naar het zuiden voor 2 nieuwe weken stage. Hij kijkt er weer naar uit en wil ook alle mensen bedanken die dit mogelijk maken, het is natuurlijk een kans die niet iedere dag op je te wachten staat.

Contact